2024. május 22. szerda - Júlia, Rita

Rólunk

"Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"
(
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)


INGATLANBAN OTTHON VAGYOK!  

A tengerentúlon 97%-ban csak ingatlanügynökségek értékesítik az ingatlanokat. Az utóbbi években már nálunk is egyre többen fordulnak közvetítőhöz, mivel egy jól választott ingatlanszakember rendelkezik piacismerettel, jó kapcsolatokkal, szélesebb rálátásuk van a kínálatokra, a vevőkörre.
Amíg Ön dolgozik, gyereket nevel, utazik, mi eladjuk, kiadjuk, vagy megkeressük Önnek,  időt takarítunk meg az ügyfeleinknek. Az idő pedig pénz.
Mivel a megbízó a megbízásért előre nem fizet, csak amikor létrejön az üzlet, semmilyen kockázata nincs
Irodánk a megbízásait szinte csak ajánlások alapján kapja, ami egy elégedettségi jelző 1995 óta működő szolgáltatásunkról.

- Több mint 25 évnyi tapasztalatom van az ingatlanpiacon. Büszke vagyok, hogy munkám elismeréseként érdemes vagyok az
ETIKUS INGATLANOS szakmai védjegy viselésére.
- Kiváló hely- és piacismeret – főleg Budán és a Belvárosban.
- A garzontól a luxusvilláig, az üzlettől a hotelig szinte minden kategóriával foglalkozom.
- Az eladókkal és bérbeadókkal sikerdíjas megbízást kötünk, vagyis a jutalékot irodánk csak az adásvételi/bérbeadási szerződés létrejöttének feltétele mellett kapja. 

- Vevők és bérlők részére szolgáltatásunk díjmentes.
- Folyamatos kapcsolatunk van a partnerirodákkal, így a keresésekre és kínálatra széles rálátásunk van. 
- Ingatlanok adás-vételében jártas ügyvédet kedvező áron ajánlunk a szerződéskötéshez.
- H I T E L igénylését nálunk akkor is intézheti, ha nem a kínálatunkból választott ingatlant! Kollégánk a piacon lévő összes jelentős bankkal kapcsolatban van és a legjobb feltételeket kínáljuk Önnek. Jelezze hiteligényét és kollégám felkeresi Önt!

Előfordulnak olyan ingatlanok is a kínálatunkban, amit nem hirdetünk nyilvánosan.

Ha elfoglalt és segítséget keres, a MEGBÍZÁS oldalunkon juttassa el ajánlatát hozzánk, vagy keressen egyéb elérhetőségeimen!

HOME STAGING és LAKBERENDEZÉS szolgáltatás:


Mi a különbség?
A
HOME STAGING-nél a cél az ingatlan felkészítése a lagjobb eladásra vagy bérbeadásra.
A cél az ingatlan előnyeit megmutatni, vágy és figyelem felkeltése és az eladási vagy bérbeadási idő lecsökkentése.

Ahhoz, hogy piacképes, vagyis eladható legyen a lakásunk, teljesen semlegessé, személytelenné kell tennünk azt. Eladásnál, kiadásnál senkit nem érdekel, hogy mi hogyan élünk, hogy nekünk mi tetszik, hogy milyen egyedi az ízlésünk és hogyan valósítottuk meg magunkat az otthonunkban. A home staging-ben az a legfontosabb, hogy a leendő vevő számára tegyük vonzóvá a piacon. Olyan teret kell létrehozni, ami az ingatlan adottságait, a benne rejlő lehetőségeket mutatja meg minél szélesebb célközönség igényeit kielégítve, számukra legyen érthető, befogadható és szerethető, a vevők ekkor tudnak azonosulni vele.

A LAKBERENDEZŐ pedig a lakást éppen a lakók/tulajdonosok személyére, igényére, szokásaira, életmódjára, életvitelére szabja a lakást. Megalkotja a megbízó nagybetűs álomotthonát, amiben az ő egyedi elképzelései és vágyai öltenek testet. Ekkor a lakásban minden a tulajdonos igényeit hivatott betölteni és kiszolgálni. A lakberendező a tereket maximálisan a megbízó ízlésének és jóllétének középpontba helyezésével tervezi meg.  


FELKÉSZÍTÉS-ELADÁS-LAKBERENDEZÉS TERVEZÉS és KIVITELEZÉS
Kínálatunk folyamatosan változik, nézze át gyakrabban! Eredményes böngészést kívánok!


Oláh Emese
etikus ingatlan bróker

Hirdetéseink
 körültekintő munka eredményeként kizárólag információ közlésének céljából készültek, ezzel együtt nem garantálhatják az adatok teljességét.
Oláh Emese - Etikus Ingatlanos
Mobil: +36.30.9484.515
E-mail: info@morrison.hu
Kapcsolat
Morrison Ingatlanügynökség
Mobil:
+36.30.9484.515
E-mail: