2024. július 20. szombat - Illés

Kereséseink és érdekességek

Amit mi keresünk ügyfeleknek
 
- 2-4 szobás eladó lakásokat, Budán vagy a Belvárosban
- Felújítandó 1-2-3 szobás tégla építésű lakásokat, befektetésnek Budán vagy a Belvárosban
- Modern villákat
- Építési telket Budán

 
.........................................................................................................
Érdekességek

Sztárok otthonai
(forrás: Femina)


Ez aztán luxus! Megmutatta fényűző otthonát a szexszimbólum Brigitte Bardot.
Az egykori szexszimbólum, Brigitte Bardot 
megszabadul párizsi szerelmi fészkétől, amelyet még harmadik férjével, a playboy Gunter Sachsszal osztott meg. A szecessziós stílusú lakást bárki megveheti cirka 1,8 milliárd forintért. A hirdetés szerint a három hálószobás lakás tökéletes szerelmi légyottokhoz, és Párizs egyik legjobb kerületében található.


    

Nézze meg Marilyn Monroe házát!
1 millió fontért árulják azt a kúriát, ahol Marilyn Monroe élt egy rövid ideig akkori kedvesével, George Sandersszel. Az art deco stílusú házban nemcsak a szexszimbólum fordult meg, de sok más híresség is, köztük Elizabeth Taylor és Sir Laurence Olivier is, valamint számos filmforgatásra kölcsönadták. A házhoz nem tartozik hatalmas birtok, de még így is nagyszerű lehet a teraszon kávézni.

 
 


Lenyűgöző luxus! Itt élt a világ egyik legvonzóbb férfija, Gregory Peck.
Gregory Peck házát 25 millió dollárért kezdték el árulni. Felesége halála után az örökösök elkezdték árulni a legendás színész, Gregory Peck Los Angeles-i házát, melyben 30 évig élt családjával. A francia, úgynevezett chateau stílusban épített házban hét hálószoba és kilenc fürdőszoba található. A stílusirányzat szó szerinti fordításban azt jelenti: mint egy kastély, így a híresség házán is több kis torony látható. Gregory Peck 1942-ben robbant be a filmiparba, '44-ben már Oscar-díjra jelölték, ám a szobrocskára 1962-ig várnia kellett, akkor a Ne bántsátok a feketerigót! Atticus Finch-ének szerepéért tüntették ki. Az Oscar-díjas színészt kora legvonzóbb férfijának is megválasztották.
Itt élt a legenda több mint 30 éven keresztül második feleségével, Veronique Passanival és öt közös gyermekükkel!


 
 
 

Sosem látott fotók! Íme, Celine Dion fényűző luxusotthona
18 millió fontért árulja luxusotthonát Celine Dion, ám a ház berendezése nem nyerte el a kritikusok tetszését, egyikük meg is jegyezte, hiába van egyeseknek rengeteg pénzük, azon nem lehet ízlést venni. A hat hálószobás montreali villát minden berendezési tárgyával együtt bocsátották eladásra.


 
 

Exkluzív fotókon Will Smith mesés villája kívülről-belülről
Will Smith
 és Jada Pinkett-Smith Calabasasban található luxusvillájáról nemrégiben az a hír röppent fel, hogy a színészpár 42 millió dollárért megválik a több mint 2300 négyzetméteres ingatlantól. Erre az adhatott okot, a Real Estalker azt írta, eladták a Hawaiion, Kauaiban található nyaralójukat. - Az információk tévesek, nem adják el az otthonukat - cáfolta a házaspár szóvivője a MailOnlinenak.
Nézd meg kívülről-belülről a luxusvillát, melyben a letűnt dél-amerikai civilizációk és az Ezeregyéjszaka meséinek elemei keverednek!


 
 
 

Itt élt Columbo, azaz Peter Falk
Orosz anyjának és lengyel apjának felmenői között volt magyar és cseh is (állítólag dédapja Falk Miksa író, politikus volt). 
1968-ban osztották rá az egész pályafutását meghatározó Columbo tévésorozat címszerepét. A gyilkossági osztály szórakozott, kócos nyomozó hadnagyának legfőbb védjegye a gyűrött ballonkabát volt, szájában mindig szivar fityegett, járása lassú volt, kocsija viharvert és mindig elromlott. Távozáskor az ajtóban visszafordulva tett megjegyzést, amellyel zavarba hozta a mindenkori gyanúsítottat. Peter Falk a szerepért négy alkalommal kapta meg az Emmy, egyszer pedig az Arany Glóbusz-díjat.
Peter Falkról 2005-ben utcát neveztek el a New Yorkhoz közeli szülővárosában, s az utcanév tábláról az avatáskor nem a leplet, hanem Columbo jellegzetes esőkabátját rántották le. Otthonának garázsát műteremmé alakíttatta át, ahol szabadidejében szénrajzokat készített. 
Színésztársaival ellentétben nem élt fényűző életet Peter Falk. 
14 millióból rendelték meg Columbo hadnagy szobrát, Budapesten a Falk Miksa utcába.