2020. október 26. hétfő - Dömötör

XII. KÚTVÖLGYBEN KERTKAPCSOLATOS lakás

Nyomtatás Küldés e-mailben
A HELYSZÍN:
A ház Budán, a XII. kerület egyik legkedveltebb, nyugalmas környékén, Kútvölgyben, a Galgóczy utcában található. 
A környéken a Japán Nagykövetség illetve kiváló oktatási intézmények, a Budapesti Német Iskola vagy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, óvoda, játszótér találhatóak. 
Zöldséges, CBA és egyéb élelmiszerboltok, éttermek néhány perc távolságra elérhetőek. 
Az ingatlan könnyen megközelíthető két busszal is, melyekkel 15-20 perc alatt a Széll Kálmán téren lehet.

AZ ÉPÜLET:
A téglaépítésű, kilenc lakásos épület 1978-ban épült, hatalmas fákkal övezett zöld kert veszi körül. A ház néhány lépcsőn közelíthető meg, szemek előtt rejtett belső telekrészen. 

A LAKÁS:
Az 52 nm-es 2+1 szobás lakás, csendes, kertkapcsolatos, terasza egy buja zölddel körülvett intim kertre néz. A lakást körbe süti a nap, de a környező fáknak köszönhetően sosem melegszik túl. A lakásban az amerikai konyhás nappali mellett egy hálószoba és plusz egy fél szoba kapott helyett. Az összes helyiség az előszobából nyílik. A mosdó és a fürdő külön helyiségben található. 
A lakás 4 éve lett korszerűsítve, ami magában foglalta a kondenzációs kazán beépítését (kémény bélelést), a teljes fűtésrendszer kiépítését, valamint a fürdő és a WC felújítását. A konyhabútor és a műanyag nyílászárók 2014-ben modern műanyagra lettek cserélve, redőnnyel, valamint szúnyoghálóval felszereltek. A szobák padlóján parketta, a vizes helyiségekben és a közlekedőben, valamint a teraszon járólap burkolat van. 

A LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: nettó 52 nm 
Erkély: 6 m2
Bruttó terület: 55 m2
Tároló: 6 m2
Szobák száma: 2 és fél
Belmagasság: 2,75 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kondenzációs Remeha gázkazán biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség: 20.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös áramfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ ÉS GARÁZS:
A lakáshoz tartozik egy ablakos 6 m2-es tároló a ház alagsorában.
Parkolás a ház előtt és a környéken ingyenes, egy autóval lehetőség van a kerten belül parkolni. 

AZ IDEÁLIS VEVŐ:
Ha Ön a teraszon ülve szereti nézni a mókusokat a fákon, vagy élvezni a saját használatú intim kert előnyét, ha kisállata van, ha szereti a csendet és a jó levegőt, akkor ez az otthon ideális lehet Önnek. 


* * * *

Ügyfeleink és magunk egészségének megőrzése érdekében bevezettünk pár olyan szabályt a védekezés érdekében, melyeket szeretnék Önnel megosztani:
Kérem, tájékozódjon alaposan a kiszemelt ingatlanról és csak akkor kérjen személyes megtekintést, ha minden tekintetben megfelel. Sok fotó és alaprajz áll rendelkezésre.
• A megfázott vagy influenzagyanús ügyfeleinket megkérjük hogy a gyógyulásukig kerüljék az ingatlan megtekintést.
• Megkérjük a kedves ügyfeleket arra, hogy az ingatlan megtekintésére lehetőleg csak a legfontosabb döntéshozó érkezzen.
• Az általános udvariasság szabályai most megváltoztak, ezért kerüljük a kézfogást, és zárt térben használjanak maszkot.

Bízunk benne, hogy ezeket az óvintézkedéseket az ügyfeleink elfogadják, és így a következő időkben is tudunk úgy hatékony munkát végezni, hogy ezzel senki egészségét vagy nyugalmát nem veszélyeztetjük.

Ingatlan típus: lakás (tégla)
Ingatlan mérete: 55 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 12. kerület
Cím: Galgóczy utca
Szobák száma: 2+1
Emelet: földszint
Lift: nincs
Parkolás: megoldható

Ár: 54.900.000 Ft
Price: 180.000 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése