2020. október 26. hétfő - Dömötör

XI. Nagy teraszos, legfelső modern lakás eladó, prémium lakóparkban

Nyomtatás Küldés e-mailben
Ritkaság! Eladó egy nagy teraszos legfelső lakás!
XI. Újbuda Spanyolrét és Madárhegy találkozásánál találhatóak a Sasad Resort modern otthonai, melyek csupán pár perces sétára épültek a Rupphegy természetvédelmi területtől. Tiszta levegő, kertvárosi hangulat, nyugalom és parkosított környezet várja haza az itt lakókat.

A fejlesztéstől közvetlen buszjárattal elérhetőek a budai régió legnagyobb csomópontjai, a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, Széll Kálmán tér vagy a Kosztolányi Dezső tér. A bevásárlási lehetőséget az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont biztosítja (Tesco, Auchan, ALDI, LIDL, Media Markt, Mömax, IKEA, Dechatlon és Praktiker), melyek autóval 5 percen belül megközelíthetőek.
 
Budaörsön is számos szolgáltatás elérhető, kiváló ellátottságú. Ugyanígy Gazdagrét 5 perc alatt elérhető autóval vagy busszal, ahol szintén számos bevásárlás, bank, posta, gyógyszertár stb. kínálkozik.
 
A lakópark első üteme 11 éve épült. A kiemelt zöld környezet, a jó levegő, a modern megjelenés nagyon népszerűvé tette a kiváló helyen lévő lakópark első társasházait. A ház lifttel felszerelt, a mélygarázsban parkolók állnak a lakók rendelkezésére, illetve kényelmes és biztonsági ajtóval ellátott tárolók.
 
A lakás legfelső, 3. emeleti, 73 m2-es, 2,5 szobás. A lakás előtt végig egy nagy terasz húzódik, mely 21 m2 és szép kilátás nyílik a zöld környezetre.
Beépített konyhabútor van teljesen gépesítve, légkondi, redőny, riasztó is található. A fűtés és hűtés házközpontilag megoldott.
A lakáshoz a mélygarázsban egy hely és egy 7 nm2-es tároló is tartozik. 

A gyönyörűen parkosított kertet automata öntözőrendszer locsolja, kertészek gondoskodnak a folyamatos ápolt környezetről. Éjjel díszkivilágítás díszíti.
Kulturált lakóközösség jellemzi az itt élőket.
Rendkívül ritkán kínálkozik itt eladó lakás, egyrészt a lakók nagyon szeretnek itt élni, másrészt a legtöbb lakás gyorsan gazdára talál a környéken élők köréből is.
Biztonság és kényelem!

A lakás ára: 74.9 M Ft + garázshely 3 M Ft + tároló 1 M Ft
 
Nézze meg a képeket és ha tetszik, hívjon, nézze meg leendő otthonát személyesen!
Az ingatlan azonnal átvehető!

 

Ingatlan típus: lakás (tégla)
Ingatlan mérete: 73 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 11.kerület
Cím: Rupphegyi út
Szobák száma: 2+1
Emelet: 3
Lift: van
Parkolás: garázs

Ár: 78.900.000 Ft
Price: 258.689 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése