2019. szeptember 21. szombat - Máté, Mirella

V. Belgrád rakparton extra lakás

Nyomtatás Küldés e-mailben
Az V. kerület legkedveltebb  részén,   a Belgrád rakparton,  eladásra kínálunk egy 146 + 2 nm erkéllyel rendelkező, 4 szobás, 2 fürdőszobás, klímás, rendkívül magas színvonalú, egyedi belsőépítészetű luxus lakást, mely sajátos hangulatú, lélegzetelállítóan gyönyörű, a Dunára részpanorámás.
A gépesített konyha és a belsőépítészet részét képező óriás beépített bútorok a vételár részét képezik ( a virágok és dísztárgyak nem).
Az ingatlan egy kívül-belül teljesen felújított,  folyamatosan karbantartott és rendszeresen takarított  ház 5. emeletén található.
A házban egy  nagy méretű  lift biztosítja a kényelmes feljutást.
A lakásban, klíma, elektromos kandalló, óriási angol stílusú konyha, riasztó, kristálymozaikkal díszített fürdőszobák, amerikai lábazati panelek, kárpitozott falak, nagyméretű smart televízió készülék, kazettás , díszített mennyezetek, és még sok más extra teremti meg a semmihez nem hasonlítható életérzést.
A nagyfürdőben üvegfal mögé lett elrejtve  a mosógép, a szárítógép és a szennyes tartó  helye.
 
A lakáshoz 2 nm-es, Dunára és Gellérthegyre részpanorámás, ERKÉLY is tarozik, mely a hasznos alapterületbe nincs beleszámítva.
A lakásban teljes felújítás történt, mely magába foglalja  az összes elektromos vezeték, víz és lefolyórendszer teljes cseréjét.
Fűtése: GÁZ CIRKÓ fűtés.
 
A közös költség 30 ezer Ft.
Az ingatlan tehermentes.
Belmagasság 365 cm.
 
Az ingatlan ára: 215 millió Ft

 

Ingatlan típus: lakás (tégla)
Ingatlan mérete: 146 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 5. kerület
Cím: Belgrád rakpart
Szobák száma: 4
Emelet: 5
Lift: van

Ár: 215.000.000 Ft
Price: 704.918 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése